top of page
LaHJoITa UUDEN SUKUPoLVEN ILMaSToTYOHON

Tue Operaatio Arktiksen työtä tekemällä kertalahjoitus pankkisiirrolla tai liittymällä kannatusjäseneksi täälläKertalahjoituksen voi tehdä pankkisiirrolla Operaatio Arktikselle. 

 

Pankkitili lahjoituksia varten:

FI 56 4730 0010 6053 34, Pop-pankki, POPFFI22. 
Viitenumero: 3997

 

Poliisihallituksen myöntämän rahankeräysluvan lupanumero on RA/2023/462. Rahankeräyslupa on voimassa 13.4.2023 alkaen.

MIHIN KERATYT

VaRaT KAYTETAAN?

Operaatio Arktiksen tavoitteena on arktisen merijään säilyttäminen. Lahjoittamalla Operaatio Arktikselle tuet nuoria ilmastoasiantuntijoita ja itsenäistä nuorten johtamaa kansalaisjärjestöä.

Operaatio Arktis avaa tarpeellisen keskustelun ilmastokorjauksesta osana monipuolista ilmaston kuumenemisen ja sietämättömien ilmastoriskien vastaista strategiaa. Asetamme arktisen alueen ja sen kriittisen roolin globaalissa ilmastojärjestelmässä yhteiskunnallisen ilmastokeskustelun keskiöön. Lisäksi edistämme ilmastokorjaukseen liittyvää tieteellistä toimintaa Suomessa ja globaalisti.
 
Lahjoittamalla meille tuet työtämme ilmastoriskien kokonaisvaltaisen ennaltaehkäisemisen puolesta.

Kerätyt varat käytetään tapahtumien järjestämisestä ja tiedeviestinnästä aiheutuviin kuluihin (tapahtumiin osallistuminen, koulutusten järjestäminen, tapaamiset tutkijoiden, poliitikkojen ja virkamiesten kanssa ym.). Käytämme kerättyjä varoja myös työtilamme vuokraan, henkilöstökuluihin ja muihin Operaatio Arktiksen toiminnan mahdollistaviin kuluihin. Mahdollinen ylijäämä käytetään ilmastonkorjausta koskevan tutkimuksen tukemiseen.


bottom of page